l НАЧАЛОФОРУМ l БЛОГ l ТОП КАЗИНА l ТОП ПОКЕРИ l ТОП БУКМЕЙКЪРИ l ТОП БИНГО l ТОП РОТАТИВКИ l ТОП БОНУСИ  l ЛИНКОВЕ l

 Играй Пай Гоу

 

Съвети и Информация за Пай Гоу

ПАЙ ГОУ


 

Правила

Тази комбинация от китайската игра Пай Гоу и Покера се играе с колода от 52 карти. Раздава ви се ръка от 7 карти, която трябва да разделите на две ръце - едната от най-добрите пет карти, а другата от най-добрите две, които можете да направите.

Ръката от пет карти трябва да превъзхожда тази от две, иначе имате "грешна" ръка и ще трябва да промените избора си.

Играта е между Играчите и дилъра. Залагате ръцете си, за да победите тези на дилъра. За да спечелите, и двете ви ръце трябва да са по-добри от неговите. Ако вие спечелите една ръка и дилъра спечели една, това е равенство и парите ви се връщат.

Поради големия процент равенства това е страхотна игра, с която си прекарвате добре и задържате дълго парите си!

Варианти
Бонус Пай Гоу Покер има още една възможност за залагане, която ще ви даде добри шансове ако получите ръце с висока стойност. Това може да увеличи възможностите ви за печалба!

СЪВЕТИ
Една от базовите стратегии за Пай Гоу Покер:
 • Ако нямате двойки, стрейт или флеш - използвайте най-високата карта за ръката от 5 карти, а втората и третата най-висока - за ръката от 2 карти.


 • Ако имате стрейт от 6 карти - използвайте стрейта, който е останал за ръката от 5 карти, а двете най-високи карти за ръката от 2.


 • Ако имате фул-хаус - преместете трите еднакви карти към ръката от 5 карти, а двойката - към ръката от 2 карти.


  В Бонус Пай Гоу Покер можете да изберете лесният начин и да натиснете бутона "House Way", който ще избере най-добрата комбинация от ръце за вас!

 •  

   

  ПРИСЪЕДИНЕТЕ СЕ КЪМ
  НАШИЯ МЕЙЛ ЛИСТ
  bg bet

   

  l НАЧАЛО l ФОРУМ l БЛОГ l ТОП КАЗИНА l КАЗИНО ИГРИ l ТОП ПОКЕРИ l СПОРТНИ ЗАЛОЗИ l ТОП БИНГО l ТОП РОТАТИВКИ l ТОП БОНУСИ l ЛИНКОВЕ l

  © 2008 Всички Права Запазени BG BET

  Официален Уеб Сайт Лицензионен Номер VD091108