букмейкъри залози
sportni zalozi спортни залози

l НАЧАЛОФОРУМ l БЛОГ l ТОП КАЗИНА l ТОП ПОКЕРИ l ТОП БУКМЕЙКЪРИ l ТОП БИНГО l ТОП РОТАТИВКИ l ТОП БОНУСИ  l ЛИНКОВЕ l

бонус
jПрепоръчителни Онлайн Букмейкъри                           

Топ Букмейкъри

Offsidebet

50 EUR Бонус
Бързи Изплащания
Залози на живо
Рейтинг: 9.81

Offsidebet е стар назамен букмейкър, който през 2008 година стартира своята онлайн версия. Сравнително нов, но по нищо неотстъпващ на неговите конкуренти. Предлага различни видеове бонуси, събития и турнири.

Offsidebet е прочут с огормного количество събития които предлага и с по добрите коефициенти. Offsidebet се стреми техните коефициенти да са с 20% по добри от тези предлагани от традиционните букмейкъри. Коефициентите в повечето случаи са по добри, но има и изключения. Без съмнение Offsidebet e доста добро място за залози.

Високо квалифицираният екип за обслужване на клиенти на Offsidebet отговаря на запитванията чрез имейл или чат на живо с оператор, като предлага обслужване на сметките, помощ и съвети, включително и на Български език

букмейкъри

BET-AT-HOME

betathome

Бързи Изплащания
Залози на Живо
Рейтинг: 9.72

bet-at-home.com e лицензирана компания в областта на он-лайн залаганията с установени филиали в Австрия и Малта. Основана е 1999 г. във Велс/Австрия и успява от самото начало на активната си дейност да израстне скоростно в глобалната игрална индустрия. Наблюдаваните повече от 1,500.000 регистрирани клиенти и годишното повишаване на оборота, допринасят значителното за разширяването на фирмените активитети.

Bet-at-home.com набира все повече популярност в България, главно с честите бонуси и сайт на български език. От съвсем скоро е и спонсор на българския национален отбор по футбол.

От началото на създаването си, bet-at-home.com предлага на клиентите си най-разнообразни възможности за залагане, както в областта на спорта, така и в различните обществени области.

offsidebet review

10bet

10bet

50% Бонус
Бързи Изплащания
Залози на Живо
Рейтинг: 9.69

10Bet.com е основана през 2003 г. и от тогава се е превърнала в един от водещите и предпочитани букмейкъри в интернет, който предлага едни от най-добрите коефициенти и услуги за всички потребители по света. Предлагат голям избор от лиги, типове залози и залагания на живо, специални залози (напр. "смесени игри") - единствено в 10Bet.com, лесна обработка на транзакциите чрез различни начини на плащане и бързо изплащане на печалбите.

10Bet.com е напълно лицензиран букмейкър, регистриран във Великобритания. Законодателството на Великобритания е едно от най-добрите по отношение на хазартните игри. За по-добра защита на клиентите 10Bet работи с IBAS (Independent Betting Arbitration Service – независим арбитражен съд за възникнали при залозите спорове) и приема неговите решения по отношение на всеки спор.

offsidebet zalozi

ЕВРОБЕТ


Бързи Изплащания
Залози на живо
Рейтинг: 9.67

Eurobet.com беше първата компания, която започна да приема залози по интернет през 1996. През 1999 Eurobet обедини усилия с Coral, едно от най-известните и уважавани имена на британската спортна сцена, с над 75 години букмейкърски опит, за да сформират Coral Eurobet.

Евробет са сред лидерите на пазара не само в Англия, но и в световен мащаб. Един от най-добре изглеждащите и удобни за ползване сайтове. Коефициентите също са винаги на ниво. Сайтът е известен с класацията си на 10-те най-масови залога, която винаги отговаря на истината.

Високо квалифицираният екип за обслужване на клиенти на Eurobet отговаря на запитванията чрез имейл или по телефона, като предлага обслужване на сметките, помощ и съвет на 16 езика.

ПРИСЪЕДИНЕТЕ СЕ КЪМ
НАШИЯ МЕЙЛ ЛИСТ

 

 

l НАЧАЛО l ФОРУМ l БЛОГ l ТОП КАЗИНА l КАЗИНО ИГРИ l ТОП ПОКЕРИ l СПОРТНИ ЗАЛОЗИ l ТОП БИНГО l ТОП РОТАТИВКИ l ТОП БОНУСИ l ЛИНКОВЕ l Потребителски права | Политика за поверителност | Политика за бисквитки

© 2008 Всички Права Запазени BG BET

Официален Уеб Сайт Лицензионен Номер VD091108